Automation

Vi hjälper er att programmera era system

Automationsprojekts programmeringsavdelning hjälper er att programmera allt från överordnadesystem och styrsystem till robot- och drivsystem.  Vi kan även hjälpa er att leda ert automationsprojekt för att nå bästa resultat i val av system och tekniklösningar efter kraven på projektet.

Oavsett era behov och krav kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta era mål och maximera er utrustnings och systems prestanda och effektivitet.

Vi har lång erfarenhet av att konfigurera, planera för, programmera och driftta:
SCADA & överordnadesystem
PLC & HMI
Safety
Robot
Collaborativa robotar
Vision
Servosystem
Frekvensomriktare
Givare och avkänning
Instrument
Kretskortsdesign
Programmering av kretskort

Kontakta oss

Arbetar med system från ledande tillverkare

Vi är vana att arbeta med system från flera ledande tillverkare inom området industriautomation. Detta gör vi för att säkerställa att vi kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av alternativ samt pålitliga och tillgängliga delar. Bland de fabrikat vi arbetar med ingår Yaskawa, Omron, Siemens, Mitsubishi, Schneider, ABB med flera. Genom att ha kunskap och erfarenhet av dessa olika fabrikat kan vi skapa skräddarsydda lösningar som passar era specifika behov och krav. Oavsett vilket fabrikat ni föredrar eller behöver för ert projekt, kan vi tillhandahålla expertis för att maximera prestanda och funktionalitet.

Vi har även ett utökat samarbete med: